Trainingen

Bekijk welke trainingen je kunt volgen.

OMF Cliënten

Het totale Ondernemen met Focus programma vrij toegankelijk voor klanten die 1-op-1-begeleiding krijgen.

Slimmer Plannen

training slimmer plannen

Hoi ,

Dit is de cursus Slimmer Plannen, onderdeel van Ondernemen met Focus.

In 7 lesonderwerpen leer je hier slimme trucs om je planning beter en slimmer op te zetten. Zodat je meer rust en balans in je leven krijgt en toch lekker kunt werken.

Deze lessen kun je toepassen terwijl je wekelijks in de Planningsessie je weekplanning opstelt. Kijk maar welke onderwerpen voor jou echt een verschil uitmaken.

Introductie LMS

Maar voordat je begint met die tips en trucs adviseer ik je om eerst even een kijkje te nemen bij de eerste les voor een introductie van het online leersysteem (LMS)

De lessen vind je in het overzicht hieronder en in de navigatiebalk aan de rechterkant.

Groeten,

Ondernemen met Focus

Hé ,

Welkom bij Ondernemen met Focus!

Je vindt hier 12 lessen die je zullen helpen je planning iedere week te verbeteren. Maar vooral zal het je helpen om je gedrag te veranderen, inzicht te krijgen in waarom je toch iets anders doet dan je van plan was en hoe je daar meer grip op krijgt.

Iedere week komt er een nieuwe les beschikbaar. Je vindt ze in overzicht hieronder en in de navigatiebalk aan de rechterkant.
Veel succes en plezier.

Groeten,

Patrice

Slimmer werken doe je zo!

Voor ondernemers is het nóg lastiger om goed met timemanagement om te gaan. Want als ondernemer ben je vaak met 10 verschillende dingen tegelijk bezig en is het lastig om goed overzicht te houden.

En er is geen baas die jou vertelt wanneer je wat af moet hebben. Je mag het helemaal zelf beslissen. Fijn, die vrijheid. Maar het heeft ook nadelen: je laat je gemakkelijk afleiden.

Veel ondernemers hebben daarom continu het gevoel dat ze tijd tekort komen.

Jij ook? Volg dan de training Slimmer werken doe je zo!

Met tips en trucs om je tools in Outlook, zoals e-mail, de takenlijst en de agenda slimmer te gebruiken. Leer je tijd beter benutten, je takenlijst op orde te krijgen en zo betere zakelijke beslissingen te nemen. Want als er iets waar je zuinig op moet zijn als ondernemer dan is het jouw tijd!

Gratis Training Loslaten

Loslaten is belangrijk. Voor iedereen die een opgeruimder huis, leger hoofd of relaxter leven zou willen. Maar ook voor ondernemers.

Want wat dacht je van alle to-do’s die jou als ondernemer de hele dag door het hoofd spelen? Of de oude administratie van 10 jaar geleden, moet je die nu wel of niet bewaren? En wat te denken van alle nieuwsbrieven die je elke dag binnenkrijgt omdat je bij wilt blijven op je vakgebied. Lees je die wel? Of wordt het tijd om ze los te laten?

Daarom heb ik speciaal voor jou een mini-training Loslaten gemaakt. Gratis te volgen, met 3 korte lessen die je aardig op weg zullen helpen om alles los te laten wat je niet meer nodig hebt.

Wat overblijft? Meer ruimte voor jouw bedrijf, meer tijd voor leuke en nuttige zaken en een heerlijk opgeruimd kantoor.

Doe je mee?

Veel plezier!

Patrice

De Grote Opruimtoer

Ruim je huis en je hoofd op
Ruim je huis en je hoofd op

Met deze gratis training leer je in een paar lessen hoe je je huis of kantoor lekker opruimt. Tegelijkertijd maak je je hoofd heerlijk leeg, want met zo’n opgeruimde omgeving is het lekker werken en leven.

Een opgeruimde werkomgeving helpt je om effectiever te werken. Doordat je spullen goed geordend zijn, kun je makkelijker alles terugvinden. Die telefoonnotitie van de klant die belde, de ideeën die je onlangs had en snel hebt neergekrabbeld, je hebt het onder handbereik.

Doordat je meer overzicht krijgt, kun je makkelijker beslissen waar je vandaag je tijd aan moet besteden. Zo help je je bedrijf sneller groeien. Ideaal dus voor ondernemers die thuis hun werkplek hebben en graag goed georganiseerd aan de slag gaan.

De moeite waard

Het kost je niets, alleen tijd. Want deze training is gratis. Je hoeft je alleen maar aan te melden en aan de slag te gaan. Plan wel iedere dag wat tijd in om stap voor stap lekker op de Opruimtoer te gaan!