Werk jij wel slim genoeg?


Het antwoord is 'nee' als jij dit herkent:

  • E-mail en social media leiden je ontzettend af
  • Aan het eind van de dag heb je je werk nóg niet af
  • Je worstelt om genoeg omzet te draaien
  • Je hebt zelden het gevoel dat je écht vrij bent

Wil je daar iets aan veranderen?
Lees dan verder...

Als ondernemer kom je zo vaak tijd te kort. Je wil allerlei activiteiten ontplooien, producten ontwikkelen en natuurlijk in de tussentijd je klanten tevreden houden. Ondanks je harde werken lijkt het onmogelijk om genoeg tijd te vinden voor alles wat je nog moet doen.

Ook op marketinggebied werk je keihard. Je bent bezig met social media om je bedrijf een gezicht te geven. En ongemerkt loopt je mailbox vol met berichten en social media updates, die je nooit allemaal kunt lezen. Dat maakt de onrust groter.

En terwijl je het allemaal probeert bij te benen, glipt er ongemerkt veel tijd weg. Tijd die je graag anders had willen benutten.

Herken je je in bovenstaande beschrijvingen? Dan is de kans groot dat je in een negatieve spiraal bent beland. Want er is een reden waarom het je zoveel moeite kost om succesvol te ondernemen.

“Ik had het gevoel dat ik altijd maar aan het werk was, zelfs als we op pad waren met vrienden. Altijd was ik maar aan het malen, het was gewoon een uitputtingsslag.”

Weet je hoe zeer afleiding
je productiviteit verstoort?

Afgeleide mensen nemen slechtere beslissingen, het is wetenschappelijk bewezen. Het komt doordat er simpelweg minder aandacht overblijft om goede beslissingen te nemen. Wist je bijvoorbeeld dat je IQ met 10 punten daalt als je beseft dat je een ongelezen mail in je Inbox hebt? Simpelweg doordat je afgeleid wordt.

Het ergste: juist als ondernemer is het extra lastig om je niet te laten afleiden. Want je bent vaak met 20 dingen tegelijk bezig. En je hebt meer onzekerheid. Weet jij bijvoorbeeld wel zeker dat je volgende maand genoeg opdrachten hebt?

Dus: ondernemer = onrust = minder productiviteit = meer onrust... En zo blijf je ploeteren...​

Zou het niet geweldig zijn om weer
ontspannen te ondernemen?

Stel het je eens voor:

Hogere productiviteit

Geen geploeter meer maar gefocust zaken doen. Met duidelijke doelen en daardoor goede resultaten in het verschiet. 

Terug naar je passie

Je begon je eigen bedrijf omdat je een passie had. Vind weer tijd om te ondernemen met je hart en te doen wat je leuk vindt!

Echt vrij hebben

Laat de onrust achter je en geniet weer volop van je vrije tijd. Neem de tijd om lekker te ontspannen met je gezin, familie en vrienden.

Hoe geweldig zou het niet zijn om al deze dingen in je dagelijkse werkwijze en levensstijl te integreren? Wetende dat áls je dat eenmaal doet, al deze factoren elkaar  versterken. De vraag is natuurlijk: hoe verander je de vicieuze cirkel in een positieve spiraal?​

De online training Slimmer Werken doe je zo! helpt je om deze omslag te maken. In plaats van de gebruikelijke marketingadviezen biedt deze online training een totaal andere insteek om succesvoller te worden met je bedrijf! Je leert om de uitdagingen van een moderne ondernemer het hoofd te bieden en een slimmere werkwijze te hanteren. 

Stop de afleiding en onrust. 
Slimmer werken doe je zo!

Stap 1: Stop de afleiding 

en zorg voor scherpe focus

"Beter 1 ding goed gedaan dan 10 dingen half."

Van multitasking tot afleidende geluiden op je smartphone: ze zorgen ervoor dat je aandacht verslapt en je prestaties onmiddellijk slechter worden. 
In dit deel van de training leer jij daarom hoe je al die afleiding stopt, zodat jouw focus weer optimaal wordt. 

Stap 2: Verminder
Mentale ruis

Zonder externe afleiding wordt het al een stuk rustiger in je hoofd. Dat effect vergroten we door te voorkomen dat onafgemaakte klussen of beslissingen blijven rondspoken in je hoofd.

  • Door je taken goed te beheren, hoef je er geen aandacht meer aan te besteden tot het moment dat het nodig is. Ze verschijnen dan automatisch weer op je netvlies.
  • Gebruik jij je mailbox als een verkapte takenlijst en markeer je mails weer als ongelezen 'als je er nog iets mee moet'? Maak een einde aan die inefficiënte werkwijze en leer hoe het veel simpeler kan!

Stap 3: Creëer meer overzicht

Stel je werkomgeving zo in dat je in een oogopslag kunt zien wat er belangrijk is en wat niet. Gebruik video- en tekstinstructies om je mailprogramma, takenlijst en agenda aan te passen aan jouw wensen en praktijk.

"Aanrader voor iedereen die moeite heeft met plannen!"

"De training bevat nuttige tips om Outlook slimmer in te zetten. Dat helpt me om zaken niet meer uit te stellen en overzichtelijker te plannen."

- Kirsten van Horssen (HR medewerkster)

"Ik had vaak onrust in mijn hoofd en zag belangrijke mails soms te laat."

"Nu heb ik meer overzicht, meer ruimte in mijn agenda en heb ik tijd om mijn nieuwe producten in de markt te zetten. Essentieel als je een eigen bedrijf hebt."

- Riet de Wit (Website Coach)​

"Meer overzicht en een realistische planning."

"Waar de Ecourse me voornamelijk mee heeft geholpen is het bewaren van overzicht en de doorloop van m'n bedrijf. Met name het maken van een realistische planning houdt me op het rechte pad.."

- Renée Daniëls (De Paarse Olifant - ZZP School)​

Slimmer Werken doe je zo:

Een online training met 3 modules, 12 lessen, opdrachten, oefeningen en vragenlijsten om je te helpen reflecteren en duidelijke instructievideo's. Ook krijg je toegang tot het Buddy-systeem waarin je met mede-cursisten kunt sparren. De training is geschikt voor zowel Windows (Outlook) als voor de Mac.

Verander je manier van werken. 
Ontdek je mogelijkheden.

Ook jij kunt leren hoe je de afleiding kunt stoppen en de onrustige gedachten los kunt laten. ​

Slimmer Werken doe je zo helpt je stap voor stap weer grip te krijgen op je takenlijsten, mailbox en werkomgeving. Deze training leert je af te rekenen met afleidende gedachten en andere mentale verstoringen. Zodat je wél de goede beslissingen maakt, controle hebt over je situatie en je bedrijf naar succes kunt leiden.


Wil jij je werkwijze en leven ten goede veranderen?
Neem dan het heft in handen en schrijf je vandaag nog in!

Slimmer Werken begint hier

Schrijf je in en begin vandaag nog met Slimmer Werken. 

Burn-out raken:
Kun jij je dat veroorloven?

Vraag je je af of deze training de investering waard is? Bereken dan eens hoeveel tijd jij nu verspilt aan afleidende activiteiten en wat je misloopt door uitstelgedrag. En wat je allemaal zou kunnen doen als je die tijd beter zou benutten. Zonder te weten welke tarieven jij hanteert, weet ik zeker dat je de kosten van deze training in no time terug zult verdienen. En daarna zul je er iedere week winst op maken.

Maar dat is niet de enige reden waarom je deze training moet volgen. De prikkeldruk in onze samenleving wordt alsmaar hoger, met snellere nieuwsvoorziening en veel meer keuzes om over te twijfelen.  Als jij je wilt handhaven in deze steeds complexere omgeving, dan zul je moeten zorgen dat je de juiste technieken en tools hebt. Zonder zul je ten prooi vallen aan werk- en keuzestress en ligt zelfs een burn-out op de loer. Kun jij je dat veroorloven?

Voorkom dus dat je terecht komt in de vicieuze cirkel van de mentale onrust. En als je er al in zit: onderneem dan zo snel mogelijk actie. Want hoe langer je wacht, des te lastiger het wordt om hem om te keren.

Alles op een rijtje ...
Slimmer werken doe je zo:

  • 1 jaar toegang tot training
  • Leren in je eigen tempo

  • Instructievideo's, vragenlijsten & opdrachten
  • Ondersteuning via buddy-systeem

Jouw investering: 
slechts € 34,95

Pas de tips uit de training toe en je hebt dat bedrag binnen een paar weken terugverdiend. 

Je loopt geen enkel risico. Niet goed? Geld terug!
Mis de korting dus niet en meld je vandaag nog aan.

* prijs excl. btw


Stel het niet langer uit en
leer nú
 Slimmer Werken 

100% 
Niet Goed, Geld Terug Garantie

Secure Checkout

14 dagen Niet goed, Geld terug Garantie

Je loopt geen enkel risico dankzij onze 100% Tevredenheidsgarantie. Mocht je besluiten dat deze training toch niets is voor jou, laat het dan binnen 14 dagen weten. Je krijgt dan zonder verder gedoe je geld terug.


Even voorstellen: Patricia Gorissen

Ik help ondernemers te focussen op echte zinnige dingen. Want helaas worden we tegenwoordig overspoeld met allerlei bijzaken. Het is mijn overtuiging dat om je potentieel volledig te benutten, je eerst al het overbodige los moet laten.

Daarom heb ik in 2007 Goed Georganiseerd professional organizers opgericht en train ik ondernemers, werknemers en particulieren om slimmer te werken en fijner te leven. In 2009 ontwikkelde ik al mijn  eerste Ecourse. Met deze online training is een droom realiteit geworden: meer ondernemers helpen om rust in hun hoofd te krijgen terwijl ze wel bouwen aan hun bedrijf én hun privéleven. 

Ik help je graag!

 

 


Veelgestelde vragen:

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de training?

Welke e-mailprogramma's worden behandeld?

Wat is het Buddy-systeem en waarom heb ik dat nodig?

Is deze training alleen maar voor ondernemers?

Kan ik mijn eigen tempo bepalen?

Heb ik nog toegang tot het Buddy-systeem als ik al klaar ben met de training?

Heb je een andere vraag? Stel hem via het contactformulier of bel me. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken hoe ik je kan helpen.