Slimmer werken
doe je zo.

De online training die je helpt de afleiding te stoppen.

Werk jij wel slim genoeg?

Veel ondernemers en professionals laten zich afleiden. Door social media, e-mail, hun ideeën. Ze hebben aan het eind van de dag nog niet het gevoel dat het werk klaar is. En worstelen om genoeg omzet te draaien.

Als ondernemer kom je vaak tijd te kort. Je wil allerlei activiteiten ontplooien, producten ontwikkelen en natuurlijk in de tussentijd je klanten tevreden houden. Ondanks je harde werken lijkt het onmogelijk om genoeg tijd te vinden voor alles wat je nog moet doen.

Ongemerkt loopt je mailbox vol met berichten en social media updates, die je nooit allemaal kunt lezen. Dat maakt de onrust groter.

En terwijl je het allemaal probeert bij te benen, glipt er ongemerkt veel tijd weg. Tijd die je graag anders had willen benutten.

Herken je je in bovenstaande beschrijvingen? Dan is de kans groot dat je in een negatieve spiraal bent beland. Want er is een reden waarom het je zoveel moeite kost om succesvol te ondernemen.

“Ik had het gevoel dat ik altijd maar aan het werk was, zelfs als we op pad waren met vrienden. Altijd was ik maar aan het malen, het was gewoon een uitputtingsslag.”

Weet je hoe zeer afleiding
je productiviteit verstoort?

Afgeleide mensen nemen slechtere beslissingen, het is wetenschappelijk bewezen. Het komt doordat er simpelweg minder aandacht overblijft om goede beslissingen te nemen. Wist je bijvoorbeeld dat je IQ met 10 punten daalt als je beseft dat je een ongelezen mail in je Inbox hebt? Simpelweg doordat je afgeleid wordt.

Het ergste: juist als ondernemer is het extra lastig om je niet te laten afleiden. Want je bent vaak met 20 dingen tegelijk bezig. En je hebt meer onzekerheid. Weet jij bijvoorbeeld wel zeker dat je volgende maand genoeg opdrachten hebt?

Dus: ondernemer = onrust = minder productiviteit = meer onrust… En zo blijf je ploeteren…​

Zou het niet geweldig zijn om weer
ontspannen te ondernemen?

Stel het je eens voor:

Productiever zijn

Geen geploeter meer, wel gefocust zaken doen. Met duidelijke doelen en daardoor goede resultaten in het verschiet. 

Terug naar je passie

Je begon je eigen bedrijf omdat je een passie had. Vind weer tijd om te ondernemen met je hart en te doen wat je leuk vindt!

Echt vrij hebben

Laat de onrust achter je en geniet weer volop van je vrije tijd. Neem de tijd om lekker te ontspannen met je gezin, familie en vrienden.

Hoe geweldig zou het niet zijn om al deze dingen in je dagelijkse werkwijze en levensstijl te integreren? Wetende dat áls je dat eenmaal doet, al deze factoren elkaar  versterken. De vraag is natuurlijk: hoe verander je de vicieuze cirkel in een positieve spiraal?​

De online training Slimmer Werken doe je zo! helpt je om deze omslag te maken. In plaats van de gebruikelijke marketingadviezen biedt deze online training een totaal andere insteek om succesvoller te worden met je bedrijf! Je leert om de uitdagingen van een moderne ondernemer het hoofd te bieden en een slimmere werkwijze te hanteren. 

Stop de afleiding en onrust met
Slimmer werken doe je zo.

Stap 1: Stop de afleiding en zorg voor scherpe focus

“Beter 1 ding goed gedaan dan 10 dingen half.”

Van multitasking tot afleidende geluiden op je smartphone: ze zorgen ervoor dat je aandacht verslapt en je prestaties onmiddellijk slechter worden. 
In dit deel van de training leer jij daarom hoe je al die afleiding stopt, zodat jouw focus weer optimaal wordt. 

Stap 2: Verminder
Mentale ruis

Zonder externe afleiding wordt het al een stuk rustiger in je hoofd. Dat effect vergroten we door te voorkomen dat onafgemaakte klussen of beslissingen blijven rondspoken in je hoofd.

  • Door je taken goed te beheren, hoef je er geen aandacht meer aan te besteden tot het moment dat het nodig is. Ze verschijnen dan automatisch weer op je netvlies.
  • Gebruik jij je mailbox als een verkapte takenlijst en markeer je mails weer als ongelezen ‘als je er nog iets mee moet’? Maak een einde aan die inefficiënte werkwijze en leer hoe het veel simpeler kan!

Stap 3: Creëer meer overzicht

Stel je werkomgeving zo in dat je in een oogopslag kunt zien wat er belangrijk is en wat niet. Gebruik video- en tekstinstructies om je mailprogramma, takenlijst en agenda aan te passen aan jouw wensen en praktijk.

Dit is Slimmer Werken doe je zo:

Een online training met 3 modules, 12 lessen, opdrachten, oefeningen en vragenlijsten om je te helpen reflecteren en duidelijke instructievideo’s. Ook krijg je toegang tot het Buddy-systeem waarin je met mede-cursisten kunt sparren. De training is geschikt voor zowel Windows (Outlook) als voor de Mac.

Verander je manier van werken. 
Ontdek je mogelijkheden.

Ook jij kunt leren hoe je de afleiding kunt stoppen en de onrustige gedachten los kunt laten. ​

Slimmer Werken doe je zo helpt je stap voor stap weer grip te krijgen op je takenlijsten, mailbox en werkomgeving. Deze training leert je af te rekenen met afleidende gedachten en andere mentale verstoringen. Zodat je wél de goede beslissingen maakt, controle hebt over je situatie en je bedrijf naar succes kunt leiden.


Wil jij je werkwijze en leven ten goede veranderen?
Neem dan het heft in handen!

Nu tijdelijk met korting…

Om zzp-ers te steunen die gedupeerd worden door de corona crisis, zijn de prijzen van alle trainingen en coaching tijdelijk verlaagd.
Natuurlijk mag je ook van de korting profiteren als je wilt leren hoe het thuiswerken aan wilt pakken.